Kategóriák

ASUS ROG Strix XG49VQ Ívelt 144 Hz 49" Ultra Wide Monitor

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű ASUS ROG Strix XG49VQ Ívelt 144 Hz 49″ Ultra Wide Monitor  dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/asus/rog-strix-xg49vq-p450134643/?gclid=Cj0KCQjwhsmaBhCvARIsAIbEbH6eASfoCj_8pYGMoajbVsbj04RLlOsw9m2OfRhNE7h2fatVi7sW3pQaAqo6EALw_wcB#

 

Túl az ultraszéles világon

ROG Strix XG49VQ egy szuper-ultraszéles, 49”-es méretű és 144 Hz-es képfrissítési sebességű játékhoz készült monitor, amely fantasztikusan magával ragadó élményt kínál. Radeon™ FreeSync 2 HDR, illetve profi 90%-os DCI-P3 színteret nyújtó High Dynamic Range (HDR) technológiája miatt DisplayHDR™ 400 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Élvezd szélesebben

A 49 hüvelykes ROG Strix XG49VQ monitor 1800R-es görbülete miatt olyan, mintha a játék világa teljesen körbeölelne, ugyanakkor különleges rugalmassággal segíti a többfeladatos használatot is. A 32:9-es képarány és a szuper-ultraszéles képernyő ugyanakkora látható területet ad, mint két egymás mellé állított 27”-es monitor, csak persze sem hézag, sem a peremek nem zavarják a látványt.

Gyors, 144 Hertzes képfrissítési sebesség

ROG Strix XG49VQ különlegesen gyors, 144 Hz-es képfrissítési sebessége biztosítja, hogy még a gyors játékokat is a legmagasabb képernyőbeállításokkal élvezhesd és hogy minden simán fusson, akadozás ne fordulhasson elő.

Radeon FreeSync™ 2 HDR a sima játékért

ROG Strix XG49VQ a FreeSync™ 2 HDR technológiát is megkapta, amely tökéletesen sima látványt, alacsony késleltetést, jobb fényerőt és magasabb kontrasztot nyújt. A FreeSync 2 normál és HDR tartalomnál egyaránt garantálja az alacsony késleltetésű képfeldolgozást, kiküszöbölve a HDR megjelenítéssel sokszor együtt járó bemeneti csúszást.

Nagy dinamikatartomány (HDR) 90%-OS DCI-P3 színtérrel és DISPLAYHDR™ 400 tanúsítvánnyal

A legélvezetesebb HDR látványért a ROG-nál minden monitort bevizsgálunk szállítás előtt, hogy biztosak lehessünk a DisplayHDR™ 400 feltételeinek teljesítésében. Ehhez a ROG Strix XG49VQ képernyőknek 450 cd/m2-es csúcsfényességet kell tudniuk, ami a 50%-kal magasabb a szokásos dinamikatartományú képernyők jellemző értékénél. Az XG49VQ emellett 90%-os DCI-P3 90% színteret és komoly kontrasztot képes megjeleníteni.

Kép a kép mellett (picture-by-picture)

Szuper-ultraszéles kijelzőjével, sokféle bemenetével és a „kép a kép mellett” (PbP) funkció támogatásával a ROG Strix XG49QV-n egyszerre akár három tartalomforrás képe is nézhető, ezáltal élvezetesebb a játék: például miközben Xbox One vagy PS4 Pro platformon játszol, Twitch streameket nézhetsz a PC-den.

„Kép a kép mellett” billentyűparancsok

ROG Strix XG49VQ kényelmes billentyűparancsaival könnyen és gyorsan kitehetők egymás mellé a különféle videoforrások képei, ráadásul a képek kézzel a kívánalmaknak megfelelően átrendezhetők.

Shadow Boost technológia

Az ASUS Shadow Boost anélkül teszi jobban láthatóvá a játékvilág sötét területeit, hogy a világos részek túlexponálttá válnának. Emiatt miközben a terep sötét sarkaiban megbújó ellenfeleket könnyebb kiszúrni, az egész látvány kellemesebb.

Gameplus technológia

A célkereszt overlay négy különböző célkereszt opciót ad neked, hogy kiválaszthasd azt, amelyik éppen a shooterhez illik.
A monitorhoz elérhető az ASUS exkluzív GamePlus technológiája is: ez egy olyan gyorsbillentyű, amellyel játékon belülről kisegítő funkciók hívhatók elő, amelyek komoly segítséget jelenthetnek. Az eszközt profi játékosok visszajelzései alapján fejlesztettük, hogy segítsük a gyakorlást és a képességek csiszolását.

Robusztus csatlakoztatási lehetőségek

ROG Strix XG49VQ a kapcsolódási lehetőségek széles választékát kínálja, így DisplayPort 1.2, két HDMI és két USB 3.0 csatlakozóval is rendelkezik.

Ultra-low Blue Light technológia

ROG Strix XG49VQ a TÜV Rheinland által minősített ASUS Ultra-low Blue Light szűrőkkel is védi a szemedet az ártalmas kék fénysugaraktól és az elfáradástól. Válassz a négyféle szűrőbeállításból a képernyőmenüt vagy az ötirányú joysticket használva.

Flicker-Free technológia

A ROG Strix XG49QV a képernyő villódzását is csökkenti, és ezzel a szem kímélésével kényelmesebbé teszi a játékot.

Ergonomikus kivitel

A ROG Strix XG49QV ergonomikus állványt kapott. Forgatható, dönthető és a magassága is állítható, hogy mindenki könnyen megtalálhassa a legkényelmesebb nézési pozíciót.

 

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 219990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090