Kategóriák

Bluefin Fitness Ultra Slim vibrációs tréner ( flabélos )

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű Bluefin Fitness Ultra Slim vibrációs tréner ( flabélos ) dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

 

Fogyjon, növelje izomtömegét és javítsa az erőnlétet a Bluefin Fitness Ultra Slim vibrációs lemezével. Az Ultra Slim tele van élvonalbeli vibrációs technológiával otthoni használatra, így jobban javíthatja a keringést, csökkentheti a cellulitot és növelheti a csontsűrűséget egyetlen lemezzel.

 

Az Ultra Slim lejátssza kedvenc zenéit edzés közben! Fokozza fel a tempót, és fokozza motivációját, másodpercek alatt csatlakoztathat bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközt. Az Ultra Slim integrált Bluetooth hangszórói kalóriát égetve hallgatják a zenét.

 

Növelje edzését és általános kondícióját a Bluefin’s Resistance Cords, valamint az edzési és étrendi útmutatókkal. Az állítható ellenállású kábelek gyorsan és biztonságosan rögzíthetők a lemezhez a teljes testedzési lehetőségekhez. Használja edzés- és diétás útmutatónkat a végső egészséges életmód tervének megtervezéséhez!

 

Az Ultra Slim Vibration Plate a legmodernebb alakformáló technológiával van felszerelve. Fitness szakembereink 5 edzést programoztak be csak neked. Minden 10 perces program meghatározott fitneszcélokhoz készült: általános fitnesz, zsírégetés, erőnövelés, masszázs és keringés vagy csontsűrűség. A 180 szintű vibrációs intenzitás kihívást jelent a sportolóktól a teljesen kezdőkig. Kezdje el fitneszútját, amint kinyitja a doboz!

 

40 cm x 68 cm x 15 cm / 15,7″ x 26,8″ x 5,9″

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 24990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090