Kategóriák

Cressi Patrol Jacket S búvármellény

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű állapotban Cressi Patrol Jacket S búvármellény!

1 hónap jótállás
Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!
A vételár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!

Méret: S

Termékleírás Cressi Patrol BCD

A professzionális és amatőr búvárok számára készült, akik a piacon elérhető legmagasabb teljesítményű és minőségi felszerelést keresik, a Cressi Patrol BCD mindent tartalmaz, amire szüksége van.

A 420D nylonból készült Patrol független hevederrendszerrel rendelkezik, amely kiemelkedő mozgásszabadságot biztosít, és használat közben felszabadítja a mellkas és a hónalj nyomását. A Patrol hátizsákja, még ha könnyű is, nem veszíti el stabilitását az oxigénpalackot a helyén tartó merev párnázatnak, valamint a hirtelen mozdulatoktól védő dupla pántnak köszönhetően. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a Patrol 100%-ban uniszex.

A Patrol teljesítménye mögött azonban az igazi sztár a LAS 2.0 súlyrendszer. A csökkentett vastagsággal és teljesen integrált kialakítással a LAS 2.0 intuitív, automatikus használatra készült. A közvetlenül az egyes ballasztdarabokba épített rugóhatás megakadályozza, hogy véletlenül elvesszenek vagy beakadjanak.

A Patrol tartalmazza az új Direct System Inflatort is, amely újrakalibrált felfújási sebességgel, javított vízzárósággal és szivárgásmentes alvázzal rendelkezik. A három vákum-túlnyomásos szelepnek köszönhetően ez a BCD hasznossága páratlan. A Patrol BC egy lenyűgözően könnyű, hátsó felfújású BC, amelyet anatómiailag a maximális kényelem és tartósság érdekében terveztek. A speciális légcellás kompressziós heveder extra gyors leeresztést és hangerőszabályozást garantál. Az ultrakönnyű merev hátlap beépített hordozófogantyújával optimális stabilitást biztosít. A Patrol Cressi Flat-Lock-Aid integrált súlyrendszerrel is rendelkezik, amely megkönnyíti a zsebek kioldását. 3 nyomáscsökkentő szelep található: egy a tömlő felső részén, egy szelep a váll jobb oldalán és egy harmadik a levegőcella jobb alsó részén. A Patrol műanyag D-gyűrűkkel is rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a súlyt, és a váll- és derékheveder teljes mértékben állítható a megadott mérethez képest egy teljes méretre felfelé vagy lefelé.

Ár: 59990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030