Kategóriák

Gonex 4 személyes, családi kupolasátor

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű állapotban Gonex 4 személyes, családi kupolasátor!

1 hónap jótállás
Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!
A vételár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!
Kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Családi méret: A sátor 240 x 240 x 150 cm méretű, és egyedi sátorrúd-konstrukciót használ. 20%-kal több fejtérrel rendelkezik, és maximum 4 fő számára elég nagy. Ez bőséges hely a gyerekekkel való leüléshez vagy néhány ember pihenéséhez.
Optimalizált légáteresztés: A Gonex kupolasátor 2 ajtóból és légáteresztő anyagból áll, amely biztosítja a szellőzést és a légáramlást.
Gyors és egyszerű felállítás: A kempingsátor felállítása nem is lehetne egyszerűbb. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető előre összeszerelt rudak, csatok segítségével 3 perc alatt
Hosszan tartó vízálló: Maximálisan tartós sátrat kínál 3000 mm-es vízlepergető poliuretán membránnal és az eső gyöngyöztetését lehetővé tevő bevonattal. A melegnyomásos laminálási technológia megakadályozza az eső bejutását.
Könnyű és hordozható: Sátrunk mindössze 4 kg súlyú, rúddal és csapokkal együtt. A csomagban lévő sátor összecsukása után 44 x 19 cm. Szuper hordozható, csökkentheti az utazáshoz szükséges súlyt, tökéletes kempingezéshez, túrázáshoz, hátizsákkal, hegymászáshoz stb.

Ár: 22999 Ft

A termék megvásárolható

Bp VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030