Kategóriák

GRIDINLUX Homely Wifis Elektromos radiátor 2000W

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű GRIDINLUX Homely Wifis Elektromos radiátor 2000W dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

  • Elektromos radiátor Konvektor, fűtés. Kiváló minőségű üvegből készült. 20 m² gyors felfűtése állandó hőmérséklet mellett. 2000 watt teljesítmény. Maximális teljesítmény minimális fogyasztás mellett. Fenntartható otthon. Alacsony energia fogyasztás
  • 2 hőteljesítményszint: teljesítmény I 1000 W teljesítménnyel és teljesítmény II 2000 W teljesítménnyel 2000 W. TEMP szabályozás: otthona hőmérsékletének hatékony önszabályozása 5 és 40 °C között alacsony fogyasztás mellett.
  • Alkalmazásvezérlés A WiFi kapcsolatnak köszönhetően mobileszközein keresztül vezérelheti a Google Play és az App Store áruházból letölthető Tuya Smart App segítségével. Szinkronizálás a Google Home és az Amazon Alexa szolgáltatással.
  • iTouch: érintőképernyő és érintőképernyő. Egyszerű és intuitív kezelés. Ultravékony, könnyű és kompakt: könnyen hordozható. Rögzíthető lábakkal vagy falra.
  • Automatikus kikapcsolás a túlmelegedés elkerülése érdekében. IP24 besorolású fürdőszobákhoz a fröccsenés- és nedvességálló konstrukciónak köszönhetően. A nap 24 órájában, a hét 7 napján. Válassza ki a be- és kikapcsolási órákat a hőteljesítmény hatékony felhasználásához.

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 31990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030