Kategóriák

Logitech Z906 5.1 DTS THX Aktív hangfal 1000W

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó jó állapotú, szépséghibás Logitech Z906 5.1 DTS THX Aktív hangfal 1000W dobozában, 1 hónap jótállással!

 

Távíriánytó hiányzik!
Mélynyomó egyik sarka megnyomódott!

 

Minősített hangzás színházszerű élményhez

Teljesen elmerülhet a színházi minőségű kiemelkedő hangélményben otthona kényelmében. Ez az 5.1-es hangszórórendszer 1000 W csúcs-/500 W effektív teljesítményű tónusos THX-minősítésű térhangzást szolgáltat. A Z906 képes a Dolby Digital- és DTS-hangsávok dekódolására, ami magas szintű zenehallgatási filmnézési élményt teszt lehetővé.

Valódi térhangzás

A Logitech Z906 közvetlenül szolgáltat autentikus térhangzást. Ezt a legszigorúbb követelményekhez készült THX- minősítésű 5.1-es hangszórórendszert a Dolby Digital- és DTS-hangsávok dekódolására is felkészítették, hogy Ön prémium hangélményben részesülhessen.

Erőteljes hangzás

A legnagyobb teljesítményű Logitech 5.1-es hangszóró, a Z906 tónusos hangzással és mennydörgő basszussal, így minden részletet hallhat és igazán élvezhet. Akár filmjéről, zeneszámairól vagy játékáról van szó – teljesen elmerülhet a zene világában.

Változatos összeállítás

Rendezze el hangszóróját igényei szerint. A különböző bemeneteken – 3,5 mm-es, RCA, hatcsatornás közvetlen, digitális koaxiális vagy optikai bemeneten – keresztül akár hat kompatibilis eszközt csatlakoztathat a Z906 hangszóróhoz. A vezérlőkonzolon vagy távirányítóval problémamentesen válthat a bemeneti források között.

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 53990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090