Kategóriák

Newskill Hanshi Spectrum Mechanikus Gamer RGB billentyűzet

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó szép állapotú Newskill Hanshi Spectrum Mechanikus Gamer RGB billentyűzet dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Spanyol kiosztású!

 

A Hansi Spectrum csalhatatlan fegyverünk a játékosok számára. Teljesen mechanikus billentyűzet, makró felvétellel, fémes kivitelben és RGB technológiával. Ezenkívül a piros, kék és barna mechanizmusokkal meghosszabbítottuk élettartamukat 55 millió billentyűleütésig, és ergonomikus, levehető csuklótámasszal javítottuk a használat kényelmét.

 

Barna, piros és kék mechanizmusainak köszönhetően szabályozhatja az egyes gombok sebességét és hátramenetét, hogy maximális érzékenységet és irányítást biztosítson a billentyűleütésekhez. Míg a Brown rendszert azoknak a játékosoknak tervezték, akik a gyorsabb visszarúgást részesítik előnyben, nagyobb ellenállást biztosítva a kulccsal szemben, addig a Red lassabb billentyűutazással és simább visszacsapódási mechanizmussal rendelkezik. Végül megtaláljuk a Kéket, a tökéletes lehetőséget azoknak, akik kizárólag mivel rövidebb fellépési távolsága gyakorlatilag azonnali választ ad.

 

Az új Spectrum anti-ghosting technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomást se hagyjon figyelmen kívül. Az N-Game funkció letiltja a Windows billentyűt, aktiválja a játékmódot és a makró funkciókat, így 100% -ban a játékra koncentrál.

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 11990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036