Kategóriák

Pioneer VSX-330 5.1 erősító

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó használt, apró szépséghibával Pioneer VSX-330 5.1 erősító

Egyik oldalán kisebb sérülés

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg a többi termékünket is!

Kiszállítás, postázás rövid határidővel lehetséges!

1 hónap jótállás

06706181036

Tökéletes központi eleme egy olyan rendszernek, ahol a saját otthoni szórakoztatóközpont megépítése a cél, az általad választott hangfalakkal ahelyett, hogy egy kész, egybe csomagot vennél.

Tapasztald meg az autentikus térhatású hangzást, a Pioneer Phase Control technológiájával, dinamikus basszussal. Az Ultra HD (4K/60p) áteresztés HDCP 2.2 szabvánnyal segít videóidat az 1080p felbontás négyszeresén is élvezni! HDMI kínál csatlakozásokat minden jelforrásodnak, mint a Blu-ray Disc lejátszók, beltéri egységek és játékkonzolok.

A többcsatornás térhangzás izgalma
A 2 csatornás hangzás mellé a térhatású kiépítésben a hagyományos jobb és bal első hangszórók mellett egy közép, két hátsó és egy mélyhangszóró is kerül. Így a DVD vagy Blu-ray filmek hangja azt az érzetet kelti, mintha körülötted történnének az események. Az AV egységgel bármilyen meglévő, vagy új hangszórók kombinálhatók erre a célra. Sokoldalú bemeneteivel nem csak filmeket, de sport programokat és zenei tartalmakat is elsöprő realizmussal élvezhetsz.

Láss több mindent a 4K/60p átvezető képességgel!
Ez a tulajdonság segít kihasználni a nagy sűrűségű videojeleket, hiszen képes átengedni a 4K/60p /4:4:4 jeleket is egy azt fogadni képes képernyőre. Az egység HDCP 2.2 támogatásával, ha egy kompatibilis képernyőre van kötve, akkor a digitális védelemmel ellátott 4K videókat is kezeli.

HDMI® (4K/60p, 3D, ARC)
Élvezheted a legújabb Blu-ray 3D™ lemezeket, 3D játékokat és 3D adásokat, ha az AV egységet egy Blu-ray 3D Disc lejátszóval, játékkonzollal vagy STB tunerrel kötöd össze, a képernyőt pedig HDMI-vel. Az Audio Return Channel (ARC) tulajdonság miatt a beépített tuneres TV képes audio jelet “visszaküldeni” az egységre mindenféle külön kábelezés nélkül, HDMI-n. Használd ki a teljes HD hangátvitelt és a 4K/60p videókat is HDMI csatlakozáson!

Élvezd a tömörített zenéket minőségi hangzással!
Tartalmazza a Pioneer Advanced Sound Retriever funkcióját, ami jelentősen növeli a tömörített zenék (mint WMA, MPEG-4 AAC, és MP3) hangminőségét, CD-szintű hangzást biztosítva. A technológia új jeleket kreál, amivel visszaállítódnak azok az apró részletek, amik a tömörítés során elvesztek.

Szinkronizált hang a fázisvezérléssel
Ha többcsatornás hangot erősít, az eszköz Low Pass Filter-t (LPF) használ, hogy feldolgozza az alacsony frekvenciás jeleket a mélynyomó kimenetre. Ez fáziseltolódást eredményezhet a mély hangoknál a fő csatorna hangjához képest, így a basszus “kiesik az ütemből”. A Pioneer Phase Control technológiája hatékonyan zárja ki a fáziskésést, és tisztább közép és magas frekvenciás hangokat ad ki. Érzed majd a levegőben vibráló basszust és mélyebb hangokat a filmekben.

Hallj minden részletet Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audioval
VSX-330-K támogatja a Dolby TrueHD és DTSHD Master Audio térhangzású hangsávokat, amivel a világot valódi HD szórakozásként éled meg Blu-ray lemezeknél. A veszteségmentes kodekek bitről bitre megegyezőek a stúdió masterrel.

Energiatakarékos mód
Az ECO Mode 1 közepes energiatakarékosságot kínál a csúcsminőségű hangzás megtartása mellett. Ideális CD lejátszásnál, egyéb kétcsatornás zenénél, vagy internetes rádiók hallgatásához. A még energiatakarékosabb ECO Mode 2 kissé csökkenti a hangminőséget, és alkalmas élő koncertek, vagy dinamikus hangú források (mint filmek) megszólaltatására. Az ECO módot az előlapról vagy a távirányítóról is vezérelheted.

 

 

Ár: 54990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036