Kategóriák

RODE reporter mikrofon +RODE rx-cam +RODE tx-xlr adó-vevő

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

RODE reporter mikrofon +RODE rx-cam +RODE tx-xlr adó -vevő

tartozék táska

újszerű állapotban.

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg a többi termékünket is!

Kiszállítás, postázás rövid határidővel lehetséges!

1 hónap jótállás

1- Rode reporter mikrofon

Átvitel: 2.4Ghz
Dinamika tartomány: 112dB
Hatótávolság: 100m
Frekvencia átvitel: 35Hz – 22 kHz
Tápellátás: 2XAA akkumulátor vagy MicroUSB
Mikrofon frekvencia átvitel: 60Hz – 18kHz
Mikrofon érzékenység: 33.5dB re 1 Volt/Pascal (21.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Mikrofon kimeneti ellenállás: 3KΩ
Mikrofon zajszint: 25dB-A

2-  Rode rx-cam

Kamera szerelt vezeték nélküli vevőkészülék. Jellemzők: A RØDELink digitális vezeték nélküli rendszerhez tervezve. Olyan OLED kijelzővel rendelkezik, amely információkat tartalmaz a szintről, az akkumulátor állapotáról (vevő és adó), a némításról és a csatorna kiválasztásáról. A készülék felszerelhető egy szabványos kamera-cipő tartóra, 3/8 “szálas vagy övcsipeszre, és a sokoldalúság érdekében a cipő tartó a két pozíció egyikében helyezkedhet el. Specifikáció: Áramforrás: 2 x AA elem vagy MicroUSB. Antenna: belső. Kimeneti csatlakozás: 3,5 mm-es TRS reteszelő aljzat – kettős mono. Kimeneti impedancia: 300 Ω. Méretek: 111 x 65 x 52 mm. Súly: 190 g.

3- Rode tx-xlr

TX-XLR plug-on adó 3.5mm TRS (kis jack) és XLR bemenetekkel rendelkezik és mivel képes 48V fantom táp biztosítására csatlakoztatható hozzá dinamikus (pl. kézi riporter) mikrofon és kondenzátor (pl. puska) mikrofon egyaránt. A XLR csatlakozó menetes szorító gyűrűvel is rendelkezik, hogy használat közben a mikrofon csatlakozás folyamatosan biztonságos maradjon. Az XLR bemenet mellett egy 3.5mm TRS (kis jack) mikrofon csatlakozó is található az adón. Így kis jack csatlakozós mikrofonok, például videó mikrofonok és csíptetős mikrofonok is csatlakoztathatók az adóra.

Az adó tetején egy LED mutatja a bekapcsolt és bekapcsolt-némított funkciókat (zöld-piros).

Egyik oldalán egy fejhallgató kimenet található annak érdekében, hogy felvétel közben is monitorozni lehessen a bemenetet. A fejhallgató kimenet felett mikro USB aljzat kapott helyet.

Az adó másik oldalán egy OLED kijelző található alatta pedig a kezelő gombok. A gombok és a kijelző segítségével állíthatók az adó funkciói: négy állású erősítés (0, 10, 20, 30dB), fantom táplálás, némítás, fejhallgató hangerő, csatorna választás, automatikus párosítás.

Ár: 119990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090