Kategóriák

STRONG AC1600 Router repeater jeltovábbító

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű STRONG AC1600 Router repeater jeltovábbító dobozban, 1 hónap jótállással!

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

Leírás:

Kiterjeszti a WLAN lefedettséget az otthonában a folyamatos Internet böngészéshez és az Ultra HD videók streameléséhez. A nagysebességű Jel Erősítő kibővíti és megnöveli a WLAN lefedettséget az ön otthonában, akár 1600 Mbit/s átviteli sebességgel, további 70m2-rel.

Kivételes teljesítmény
A leggyorsabb és a legújabb technológiával felszerelve. A WLAN Jel Erősítő ismétli a WLAN jelet az 5G hz-es és a 2,4 Ghz-es frekvencia sávokban is. Kiterjeszti a WLAN lefedettséget a teljes otthonában minimum további 70m2-rel.

Egyszerű beállítás
A beállítás egyszerűen és gyorsan 3 percen belül elvégezhető. A STRONG WLAN Jel Erősítő egyszerűen csatlakoztatható a routeréhez.

HQ Video streamelés
A WLAN Jel Erősítő stabil és megbízható sávszélességet és MIMO (Multiple Input/ Multiple output) 3×3 5 Ghz-en, és 2×2 2.4 Ghz-en támogatást biztosít. Gyorsabb adat továbbítása biztosítja a folyamatos internetböngészést, a több résztvevős játékokat és az Ultra HD Videók streamelését.

Zene és Média Szerver
A WLAN Jel Erősítő AirPlay kompatibilis, zenék streameléséhez Apple termékekről. Csatlakoztassa USB tároló eszközét az USB 3.0 portra és élvezze a média fájlok (videók, képek, zenék) lejátszását bármilyen kompatibilis eszközön a hálózatában.

2× 1 Gigabit Ethernet
A WLAN Jel Erősítő 2× 1 Gigabit-es Ethernet porttal van felszerelve. Eszközök, mint TV, digitális vevőkészülék, nyomtató, egyszerűen beilleszthető, csatlakoztatható az otthoni vezeték nélküli hálózatához.

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 17990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090