Kategóriák

Timoom LB1901 Miracast

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó jó állapotú Timoom LB1901 Miracast dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

  • 【4K nagyfelbontású】: A Wi-Fi kijelzőadapter képes megjeleníteni a telefon, táblagép vagy laptop kis képernyőjét nagy képernyős eszközökön, például HDTV-n vagy projektoron, nagy felbontással akár 4K-ig, négyszerese az 1080P felbontásnak, ami körülbelül 9-szerese a 720P-nek.
  • ☻【Erőteljes kompatibilitás】: Kompatibilis az IOS 6.0 vagy újabb verziójával és az Android 4.2 vagy újabb verziójával. MAC és Windows laptopokkal működik. Támogassa az 5G/2.4G kétsávos wifit 802.11ac-vel, elkerülje az interferenciát, folyékonyan váltson 5G és 2.4G között. Támogatja a Airplay / Miracast / DLNA protokollokat. tökéletes üzleti találkozókhoz, házimozihoz, játékélményhez, fényképek megtekintéséhez.
  • ☻【Könnyen használható】: Mindössze 3 lépésben élvezheti a médiát nagy képernyőn: plug->connect->mirroring. Vezeték nélkül tükrözze és ossza meg az összes tartalmat a nagy képernyőn: képeket, videókat, online filmeket, játékokat, webböngészést, online vásárlás, dokumentumok és egyebek. Működés közben tápfeszültséget igényel (5V 1A). 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 4990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090