Kategóriák

UMAY LONTEK összecsukható elektromos futópad lejtős

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

UMAY LONTEK összecsukható elektromos futópad lejtős,

Dobozos – újszerű állapotban – egy hónap jótálással

  • Összecsukható kialakítás: A hidraulikus összecsukható rendszerrel másodpercek alatt össze- és széthajthatja a futópadot, így helyet és használatot takaríthat meg. A 2 szállító keréknek köszönhetően a helytakarékos összecsukható elektromos futópadot könnyedén áthelyezheti arra a helyre, ahol edzeni vagy elrakhatja.
  • Erőteljes és csendes motor: A helytakarékos futópad 1,5 LE/1125 W teljesítményű, erőteljes és csendes motorja 1-14 km/h sebességtartományt tesz lehetővé, a szabadalmaztatott 8 fokozatú csillapítási rendszerrel az öv mindkét oldalán, a hely, az elektromos futópad csökkenti a helyet. a működés közben keletkező zaj és rezgés kényelmesebb és csendesebb élményt nyújt
  • MP3 bemenet és LCD képernyő: Az összecsukható futópad képernyője alatt található egy mobil csatlakozási bemenet, amelyet mobiltelefonjával csatlakoztathat, hogy lejátszhassa kedvenc dalait, ami szórakoztatóbbá teszi az edzést. Az edzési adatok, például az idő, a távolság, a sebesség, a kalóriafogyasztás és a pulzusszám pedig az összehajtható elektromos futópadon lévő LCD-képernyőn keresztül követhetők.
  • Biztonsági védelem és kézi billentés: Kettős biztonsági garancia: 1. Mágneses vészleállító rendszer (biztonsági kulcs). 2. Stop vezérlőgomb a professzionális futópad jobb fogantyúján. Elektromos lejtős futópad is lehet, csak manuálisan kell beállítani az összecsukható kerekeket a fitness elektromos futópad alatt (Megjegyzés: Maximális felhasználói súly: 100 kg)

Ár: 99990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036