Kategóriák

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro fekete okosóra

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű állapotban Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro fekete okosóra dobozában!

1 hónap jótállás
Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

HD AMOLED kijelző
A 331 ppi-t elérő, példátlan vizuális tisztaságú, nagyméretű, 1,45 hüvelykes Amazfit GTR 3 Pro képernyő pontosan azt mutatja, amit és amikor csak kell, és még erős napfényben is jól látható. Az ultra HD AMOLED kijelző 70,6%-os képernyő-test arányt biztosít.

Vibráló óralapok

Passzoljon hangulatához, öltözékéhez vagy alkalomhoz a több mint 150 stílusos óraszámlap széles választékával, amelyek mindegyike állandó párja. Szeretne egy kicsit high-tech érzést? Lépjen a jövőbe, és válasszon 15 animált óralap közül. A 23 szerkeszthető óralap segítségével rangsorolhatja kedvenc funkcióit – vagy akár saját fényképét is feltöltheti háttérképként a valódi személyre szabhatóság érdekében.

Easy Health Management

Az Amazfit GTR 3 Pro segítségével pontosabban és hatékonyabban kapja meg az Ön számára fontos egészségügyi adatokat. Az óra fejlett BioTrackerTM PPG 3.0 6PD biometrikus érzékelője egyszerre több egészségügyi mérést is képes nyomon követni és hatékonyabban használja az optikai fényt.

A női ciklus nyomon követése

Jegyezze fel az aktuális menstruációs időszakát. Becsléseket kaphat a jövőbeli menstruációs és termékeny időszakokra vonatkozóan. Kapjon emlékeztetőket a meglepetések elkerülése érdekében.

Kijelző mérete 1.45″
Kijelző felbontása 480 x 480 pixel

Ár: 32999 Ft

A termék megvásárolható

Bp VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030