Kategóriák

Apple MacBook Air 13 M1

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó egy újszerű állapotú Apple MacBook Air 13 M1 – 203 ciklussal.

1 hó jótállással!

MacBook Air. Most az M1 chip-pel.
Szupergyors. Szupererős.

Az Apple legvékonyabb és legkönnyebb laptopja most igazán erős az 5 nm-es Apple M1 lapkakészlettel. A villámgyors nyolcmagos CPU-val megbirkózik bármilyen projekttel. Emellett rendelkezésedre áll még a nyolcmagos grafikus chip is, amelynek teljesítménye elegendő még a nagyobb igényű alkalmazásokhoz és játékokhoz is. Ne feledkezzünk meg a tizenhat magos Neural Engine gyorsítóról sem, amely tanulja a folyamatokat. Ezek jellemzik az új Macbook Air-t.

Háttérvilágítású Magic Keyboard.

A Macbook Air új szárnyas billentyűzettel érkezik stabilabb billentyűkkel és gyorsabb reakcióval. Az egyes kapcsolók leütésének útja sokkal kisebb, pontosan ezért a billentyűk csendesebbek, mint azelőtt. A Force Touch Trackpad nagyobb méretű, ezáltal hatékonyabban irányíthatsz minden tevékenységet a gyönyörű, 13,3″-es és 2 560 × 1 600 pixel felbontású kijelzőn.

Tökéletesen hordozható laptop.

Az új MacBook Air tömege csupán 1,29 kg, ez azonban nem akadályozza meg egyetlen feladat elvégzésében sem. Nagyra értékelheted az azonnali ébredést az alvó módból, a beépített FaceTime kamera jobb kimeneti képét vagy a gyors hálózati csatlakozást a Wi-Fi 6 segítségével.

 

Termékcsalád
Apple MacBook Air
Gaming notebook
2 az 1-ben notebook
Processzor
Processzor típusa
Apple M1
Processzor modell
Apple M1
Processzor órajel
2 GHz
Cache mérete
16 MB
Memória
Memória mérete
8 GB

Ár: 199999 Ft

A termék megvásárolható

Bp IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090