Kategóriák

Automata Strandsátor 50+ UV-védelemmel 2-3 fő részére

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó egy Strandsátor 50+ UV-védelemmel, sátorcövek, táska, 2-3 fő részére. Gyors összeszerelés! Ezen kívül egy praktikus hordtáska is jár hozzá. Így ideális strandhoz, tóhoz, parkhoz, horgászathoz, kültéri medencéhez, kerthez, réthez stb.

1 hónap jótállás!

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg a többi termékünket is!Kiszállítás, postázás rövid határidővel lehetséges!

  • Fényvédelem:  A felület 190T ezüstözött poliészter kendőből készült, UV 50+, mely hatékony védelmet nyújt az UV sugarak ellen felnőttek és babák számára. Többszörös védelem, jobb vízállóság és nedvességállóság.
  • Gyors beállítás:  A strandsátor gyors felállítási rendszerrel rendelkezik, divatos és tudományos kialakítású, gyorskioldó rudak. Az összeszerelés 10 másodpercen belül, segédszerszámok nélkül elvégezhető.
  • Többszörös szellőzés:  A sátor hátulján van egy szellőzőablak, amely friss levegőt biztosít a sátor belsejébe. A szellőzőablakon a magánélet védelmét szolgáló függönyök találhatók, melyek tépőzárral rögzíthetők, használaton kívül pedig rugalmasan és kényelmesen feltekerhetők.
  • Különböző rögzítési módok :  A sátor oldalán található négy homokzsák használható rögzítésre. Erős szélben a sátor ágyneművel és robusztus műanyag csapokkal is rögzíthető.
  • Praktikus méret: A  sátor 215cm hosszú, 155cm széles és 135cm magas. 2-3 felnőtt számára alkalmas. Ez a strandsátor összecsukható. Más strandsátrakhoz képest ennek a 75 x 13 x 15 cm-es (H x Sz x Ma) sátornak a csomagolása praktikus és könnyen szállítható. 

 

Ár: 12999 Ft

A termék megvásárolható

Bp IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090