Kategóriák

Game Capture HD60 digitalizáló kártya

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó Game Capture digitalizáló kártya.

Garancia: 1 Hó

Leírás: 

Az Elgato Game Capture HD60 eszközzel felveheted és sugározhatod az Xbox vagy PlayStation konzolodon folytatott játékot, és megoszthatod az élményt másokkal. Lélegzetelállító 1080p felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetsz többórás felvételeket a legizgalmasabb pillanatokról, amelyeket aztán közvetlenül PC-den vagy Mac gépeden is elérhetsz.

A Flashback Recording funkció jóvoltából nem kell a felvétel indítása miatt aggódnod – visszaugorhatsz az időben a PC-den vagy Mac gépeden, és visszamenőlegesen is megnyomhatod a felvevőgombot. A tévére továbbított késés nélküli átvitelnek köszönhetően a játékra koncentrálhatsz, és később is ráérsz a teljesítményeden ámulni.

A beépített Live Streaming funkcióval könnyedén beállíthatod Twitch-, YouTube- vagy Ustream-csatornádat. A Stream Command funkciónak köszönhetően egyszerűen beállíthatod webkamerádat, átfedéseket helyezhetsz el, és jelenetek használatával alakíthatod akár sugárzás közben is az elrendezést. A beépített Live Commentary funkcióval pedig saját hangodon kommentálhatod a felvételeidet.

Kiemelt jellemzők 

  • Xbox és PlayStation konzolon folytatott játék felvétele és sugárzása
  • Lélegzetelállító 1080p felbontás és 60 képkocka/másodperc sebesség
  • Korlátlan felvétel közvetlenül Mac számítógépre vagy PC-re
  • Flashback Recording felvételi funkció
  • A Twitch, a YouTube és más szolgáltatások beépített támogatása
  • Stream Command funkció webkamera és átfedések beállításához
  • Beépített élő kommentálási funkció
  • Egykattintásos megosztás a YouTube, a Facebook és a Twitter szolgáltatásbanÜzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 34990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036