Kategóriák

Nvidia Shield TV 4K HDR Androidos TV okosító+játékkonzol 2in1, Nvidia Now kliens Játék, Film, Internet - Otthon

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó szép állapotban Nvidia Shield TV 4K HDR Androidos TV okosító+játékkonzol 2in1, dobozában, 1 hónap garanciával! Nvidia Now kliens

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

A készülék alkalmas az ingyenes Android játékok futtatására (megfelelő játékélmény eléréshez szükség lehet egy vezeték nélküli egér billentyűzet készletre vagy egy játékvezérlőre), filmek nézésére akár pendriveról, akár internetről, és internetezésre is.

Tartozék: doboz, 1db kontroller, távirányító, táp

Csatlakozók

USB port Van
HDMI kimenet Van
Kompozit video kimenet Nincs
LAN port Van

Lejátszható formátumok
MKV Igen

Az NVIDIA SHIELD TV egyesíti egy játékkonzol és egy multimédiás eszköz funkcióit. A legújabb generáció mérete majdnem a fele az előző változaténak, miközben ugyanarra a magas teljesítményre képes. A lenyűgöző LED dizájn szintén megmaradt, amely otthona stílusos kiegészítőjévé teszi.

Stream 4K HDR-felbontásban

Az NVIDIA SHIELD TV-ből természetesen nem hiányzik a teljesítmény sem. Nyolcmagos NVIDIA Tegra X1 chipsettel jön ki, 64-bites architektúrával, amely percenként 60 képkockát jelenít meg 4K-s felbontásban. Ez csak egy dolgot jelenthet: filmek és TV műsorok lenyűgöző részletességgel. A HDR technológia kiemelkedő dinamikai tartományt kínál és lépcsőzetességet a fényerőben, vagyis simább átmenetet és nagyobb részletességet a fényes és sötét részek között.

NVIDIA SHIELD TV távirányítóval

Ahhoz, hogy a kisebb méretet elérhesse, az NVIDIA-nak el kellett távolítani a belső merevlemezt. Mindazonáltal könnyen összecsatlakoztatható egy külső HDD-vel a tárolási igényekhez. A micro USB csatlakozó és a micro SD kártya slot szintén el lett távolítva és helyükre HDMI csatlakozó, 2 USB csatlakozó és LAN csatlakozó került. Továbbá, az új generáció távirányítóval kerül forgalomba, ami előzőleg külön került értékesítésre.

Vezérlő Bluetooth csatlakozással

A gamepad számos változáson ment keresztül. Először is, ez is kisebb és könnyebb, mint az előző modell és teljesen eltűnt a touchpad. A gamepad most már Bluetooth-al is kapcsolódik, miközben a válaszidő ugyanolyan gyors, mint a korábbi WiFi-Direct. A vezérlő megtartotta fejhallgató-csatlakozóját, amely akkor hasznos, ha nem szeretnénk zavarni a körülöttünk lévőket és most egy érintéssel vezérelhető hangerőszabályzót is kapott.

Ár: 49990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036