Kategóriák

Pixio CeeCoach Solo rádiókommunikációs Lovas / Sport Bluetooth eszközhöz

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű Pixio CeeCoach Solo rádiókommunikációs Lovas / Sport Bluetooth eszközhöz dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

 

A CEECOACH segítségével a résztvevők akár 500 méteres távolságon keresztül is kommunikálhatnak okostelefon vagy mobiltelefon-hálózat nélkül Bluetooth technológia segítségével.
Ez a készlet használható önmagában vagy a „Pack PIXIO live coaching”-mal együtt, hogy telefonon helyett az interneten keresztül kommunikáljon a távoli edzővel.

 

Egyre több lovas használ rádiórendszereket a lovaglóórákon az edzés optimalizálása és a lovasoktató hangjának védelme érdekében. A Peiker Consumer Electronic Evolution GmbH gyártó CEECOACH készülékei mára széles körben elterjedtek. Ezek a rendszerek az interferenciamentes Bluetooth technológiát használják a hangátvitelhez az oktatótól a lovas tanulóig. Szükség esetén a CEECOACH eszközök is beállíthatók, hogy a lovas tanuló vissza tudjon beszélni. A hatótáv akár 500 méter. Ez azt jelenti, hogy a CEECOACH olyan lovas szakágakban is használható, ahol nagyobb távolságokat kell áthidalni, mint pl. B. versenylovasok vagy csapatlovasok off-road edzésén vagy izlandi lovasok ovális pályáján.

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

 

Ár: 34990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IV., Árpád út 45.

Cím: Budapest IV., Árpád út 45.

Telefon: +36-70 7030-090