Kategóriák

Sony MDR-1A vezetékes fejhallgató

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó szép állapotban Sony MDR-1A vezetékes fejhallgató!

1 hónap jótállás
Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!
A vételár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!
Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Fülhallgató típusa Fejhallgató
Adatátvitel Vezetékes
Min. frekvencia 3 Hz
Max. frekvencia 100000 Hz
Érzékenység 105 dB
Kábelhossz 120 cm
Hangerőszabályzó Van
Tömeg 225 g

Érezze kedvenc zeneszámainak erejét és precíz visszaadását

Adja meg zeneszámainak a kellően tiszta hangzást. Az akár 100 kHz-ig terjedő frekvenciatartományukkal a nagy felbontású hangzással rendelkező MDR-1A fejhallgatókkal a zeneszámok lényegét élvezheti, az eredeti stúdiófelvételhez közeli minőségben. A mély basszusoktól a szárnyaló énekhangokig élethű marad, ami autentikus és precíz hangzást eredményez.

Minden egyes árnyalat precíz visszaadása

Akkor is az eredeti felvételt hűen visszaadó tiszta és egyenletes hangzást élvezhet, ha feltekeri a hangerőt. A hagyományos LCP-hangszórókkal összehasonlítva, a könnyű, de masszív alumíniumbevonatú kristálypolimer (LCP) membránt tartalmazó 40 mm-es HD-hangszóró egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt a teljes frekvenciatartományban.

Tartsa bent a hangot

A fülre illeszkedő forma és az ergonomikus 3D fülpárnák ,,elszigetelik” a zenét, és kívül tartják a torzításokat. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el.

Kiegyensúlyozott hangzás

A precíz és tiszta hangminőségről a négy, ezüstbevonatú réz- és mindkét csatorna esetében külön földvezetékeket (kék és sárga színű) magába foglaló kábel gondoskodik.

Teremtse meg saját stílusát

Az ikonikus fejhallgatók megjelenése éppoly kellemes, mint a tapintásuk. A karcsú fém fejpánt tökéletes kiegészítője a plüssből készült bőr fülpárnáknak.

Maximális kényelem

Élvezzen többet a zenéből a szilárdan a helyén ülő, zárt hátoldalú, fület körülölelő kialakítású fejhallgatóval. Több órán át is kényelmesen viselheti, így a zeneélvezetét is meghosszabbíthatja.

Ár: 29990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030