Kategóriák

Sportsroyals power húzodzkodó

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Sportsroyals power több funkciós húzodzkodó

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg a többi termékünket is!

Kiszállítás, postázás rövid határidővel lehetséges!

1 hónap jótállás

06706181036

  • Szilárd felépítés】 A 14 méretű, nehéz négyzet alakú acélváz karcálló bevonattal készül, erőtornyunk max 80KG  súlyt is elbír,max 170CM ig és kibírja a hosszú távú használatot.
  • 【Kettős stabilitás】 Erőtornyunk 39,7 hüvelykes, hosszú méretű H alakú alappal rendelkezik. A hosszú alap több rakodási pontot biztosít. A kiterjesztett acél 8 támasztópontot képez, amelyek növelik az érintkezési felületet és dupla stabilitást biztosítanak.
  • 【Multi Function】 Ez egy többfunkciós erőtorony, amely támogatja a függőleges térd emelést, fekvőtámaszokat, dőléseket és felhúzásokat, amelyek segítik a karok, a mag, a vállak, a mellkas és a hát tónusát és célba vételét az erősebb felsőrész érdekében. test.
  • 【Ergonómikus kialakítás】 Humanizált kialakítás PU-párnákkal a könyök védelme érdekében, és ennek a merülőállomásnak a karfája enyhén 10 fokkal befelé hajlik, hogy megakadályozza a könyök lecsúszását.
  • 【6 sebességfokozat-szabályozási magasság】 A felhúzható rúd magassága 64,56″ és 88,18″ között állítható, alkalmas minden felnőtt otthoni, irodai fitnesz igényeire.
  • 【7 pozícióban állítható háttámla】 7 állítható furat (1,2″-6,7″) a tartócsőben, az erőtorony hátsó párnája előtt és után is állítható az emberek mérete alapján.

Ár: 26990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Cím: Budapest IX., Ferenc krt. 7.

Telefon: +36-70 618-1036