Kategóriák

Steelseries Arctis Nova 7 vezeték nélküli Gamer fejhallgató

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű állapotban, GARANCIÁVAL Steelseries Arctis Nova 7 vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!

GARANCIA: 2026.01.14-ig érvényes

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Multi-platform támogatás

A SteelSeries Arctis Nova 7 headset zökkenőmentes kapcsolatot garantál PC-vel, Mac-el, PlayStation-el vagy Switchhez. A mellékelt USB-C adapterrel a Quantum 2.0 Wireless 2.4GHz technológiának köszönhetően nagy teljesítményű vezeték nélküli csatlakozást biztosíthatsz a hibátlan hangátvitel érdekében.

SteelSeries Arctis Nova 7 Hi-Fi fejhallgató átalakítókkal

A SteelSeries Arctis Nova 7 speciálisan tervezett Hi-Fi hangszórói prémium hangzást és kristálytiszta basszust biztosítanak közvetlenül a dobhártyádba. A SteelSeries Sonar Audio alkalmazással a fejlett funkciókat irányíthatod, és mindent saját ízlésedre alakíthatsz.

Teljeskörű surround hangzás

A SteelSeries Arctis Nova 1 headset térhatású hangzással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden fontos lépést, töltést vagy egyéb játékhangot hallj. Hangzás szempontjából a rendszer teljes mértékben kompatibilis a PS5 / Microsoft Spatial Sound Tempest 3D Audio modullal.

A SteelSeries Arctis Nova 7 headset támogatja a több eszközzel történő csatlakoztathatóságot

Játék közben Bluetooth-on keresztül telefonod vagy tableted is csatlakoztathatod, hogy telefonálhass vagy kedvenc zeneszámaid hallgathasd. A legújabb Bluetooth-szabvány támogatásával a SteelSeries Arctis Nova 7 könnyedén párosítható egyszerre több eszközzel.

A SteelSeries Arctis Nova 7 fejhallgató zajszűrő mikrofonnal rendelkezik

Többé nem kell szólnod a társadnak, hogy ne egyen, amíg te játszol, mert a SteelSeries Arctis Nova 7 headset erőteljes mesterséges intelligencia algoritmusa kiiktatja a környezeti zajokat – nem csak a saját billentyűzetkattogásodat, hanem a csapattársaidét is. Ha pedig csak a játék hangjait szeretnéd hallgatni, csúsztasd a mikrofont teljesen a SteelSeries Arctis Nova 7 fejhallgatójába.

Kivételes minőségű fejhallgató kialakítás

A prémium minőséget a fejhíd könnyű acélszerkezete és a tökéletes illeszkedés képviseli a 4 fokozatú beállításnak köszönhetően. A SteelSeries Arctis Nova 7 fejhallgató használata a magasságban állítható, forgatható AirWeave memóriahabos fülkagylónak és a rugalmas pántnak köszönhetően gyerekjáték lesz.

Ár: 37999 Ft

A termék megvásárolható

Bp VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030