Kategóriák

TURTLE BEACH STEALTH 700X Vezeték nélküli Gamer fejhallgató

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó újszerű TURTLE BEACH STEALTH 700X Vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában, 1 hónap jótállással!

 

 

Postázás, kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz!

 

Erős 50 mm-es hangszórók
Hallj meg minden apró neszt magas vagy mély hangot a nagy, 50 mm-es hangszórón.

Dinamikus Chat Boost ™
Automatikusan a játék hangerejéhez igazítja a bejövő csevegő hangerőt, így tisztán hallja csapattársait, és soha nem hagyja figyelmen kívül a parancsot.

Aktív zajcsökkentés
Az aktív zajcsökkentésű Turtle Beach fejhallgatók célja, hogy teljesen elmerüljenek a játékokban. A gomb megnyomásával a fejlett zajcsökkentő technológia aktívan figyeli a külső hangokat, és megszünteti azt, így a játékra összpontosíthat. Élvezze a tiszta játék és csevegés hangját, zavartalanul.

Flip-up mikrofon
A Turtle Beach híres, nagy érzékenységű mikrofonja új formába öntve, hangos és tiszta hangot adva annak érdekében, hogy a parancsokat mindig hallja. Ráadásul, ha nem használja a készüléket, elindul a néma üzemmódból, és visszahajtható a fülhallgató kialakításába.

Mic monitoring
Csak beszélj … ne üvölts, köszönhetően annak a képességnek, hogy hallod a saját hangod hangerejét a fülhallgatón belül, nehogy kiabálj a csapattársakkal és más játékosokkal.

Bluetooth kapcsolat
Csatlakoztassa a STEALTH 700-at mobiltelefonjához / táblagépéhez Bluetooth-on keresztül, és használja az új Turtle Beach Audio Hub alkalmazást, hogy gyorsan változtassa meg hangerejét. Ezenkívül zenelejátszást és hívást fogadhat a mobil / táblagépekről a játék közben.

Superhuman Hearing ™
A Turtle Beach exkluzív Superhuman Hearing ™ hangzás beállításával versenyelőnyt kaphatsz, ha meghallhatod a finom, mégis játékszempontjából fontos hangokat. Segítség az élet-halál döntésekhez, ez emel a többiek fölé. Hallhatsz mindent. Győzd le mindenkit.

Hangbeállítások, beleértve a mélyhangkiemelést
Növelje a játékélményt négy hangszínszabályzóval, többek között Bass Boost, Signature Sound, Bass and Treble Boost, and Vocal Boost

 

 

Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!

Ár: 24990 Ft

A termék megvásárolható

Budapest VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030