Kategóriák

Uvex Race+ Si/Snowboard versenysisak 56-57

A termék képei

A megtekintéshez kattintson a képre!

A termék leírása

Eladó új Uvex Race+ Si/Snowboard versenysisak 56-57 dobozában!

Méret: 56-57cm

1 hónap jótállás
Üzleteink széles választékban forgalmaznak hasonló eszközöket, kérjük, tekintse meg többi termékünket is!
A vételár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!
Kiszállítás rövid határidővel lehetséges!

Szélcsatornába optimalizálva, versenypályára készült. Az Uvex Race + egy ergonomikusan kialakított, ultrakönnyű versenysisak, melyben a világ minden tájáról érkezett sportolók megbíznak. Akár lesikló kapukhoz, akár Super G-hez, ez a sisak ideális a nagy sebességű lesikló ágakhoz.

Könnyű és hatékony: ez a sísisak a hiányzó darab a nagy sebességű lesiklópályákhoz. A rendkívül erős hardshell konstrukció és a + shell technológia a legmagasabb fokú védelmet biztosítja a síelő számára. A monomatic segítségével gyorsan, egyszerűen és biztonságosan rögzíthető a sisakpántok. A sisak 16%-kal tartósabb és 15%-kal könnyebb.
A sísisak megfelel a FIS és az EN 1077 A szabvány új követelményeinek.A legújabb sísisak technológiával van felszerelve.

Jellemzők:

Sisak típusa: Verseny
Felszereltség: Szemüvegtartó / antiallergén betét
Anyaga: EPS / + technológia

Technológiák:

Monomatikus: A monomatic segítségével a sisakpántok gyorsan, egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők egy kézzel.
FAS: A Fast Adapting System könnyen és folyamatosan a fejformájához igazítható. A sisak minden helyzetben biztonságosan rögzítve marad a fejen, és a hevederek mindig a legjobb helyzetben vannak.
Fejpánt tartó: Az Uvex sisakok még a legapróbb részletekben is nagyobb kényelmet biztosítanak: az integrált szemüvegtartó biztosítja, hogy a szemüveg minden helyzetben szilárdan a sisakon maradjon.
+ technológia: Anyag hardshell technológiához. Innovatív, rendkívül könnyű, biztonságos és 100%-ban újrahasznosítható polimer. A szabvány által előírtnál 16%-kal nagyobb ütésállóságot biztosít, 15%-kal könnyebb, mint az ABS anyag más hardshell sisakoknál.

Ár: 27999 Ft

A termék megvásárolható

Budapest VI., Aradi u. 3.

Cím: Budapest VI., Aradi u. 3.

Telefon: +36-70 618-1030